Referenciák

Minden projektet a saját befektetésünknek tekintünk. Célunk, hogy felülmúljuk várakozását. Az évek során több mint 100 ügyféllel dolgoztunk. Ezt nem vesszük készpénznek, keményen fogunk dolgozni, hogy megnyerjük a további hűségüket.

Okka Redőny

223200 látogató

(2015. június - 2019. március)

Vállalunk redőny javítást, redőny szerelést, gurtnicsere, motoros redőny javítást, motoros garázskapuk javítását, faredőny javítást, műanyag redőny javítást, alumínium redőny javítást. Sürgős esetekben azonnal is megyünk. Hívjon minket a 061 445 40 77 telefonszámon garanciális munkáinkért.

Okka Redőny

Fűtésszerelő Mester

185159 látogató

(2016. november - 2019. március)

Több, mint 15 éves munkatapasztalat során több ezer elégedett ügyfelet tudhatunk magunk mögött. Ne kísérletezzen, menjen biztosra és válasszon minket! Mi azért dolgozzunk, hogy ön és családja jól érezze magát otthonában az év minden napján!

Fűtésszerelő Mester

Redőny Szerelés

66329 látogató

(2016. november - 2019. február)

Alumínium redőny, új típusú műanyag redőny és faredőnyök széles választékával várjuk. Meghibásodott? Gurtni csere, redőny automata csere, redőny zsinór csere, elektromos redőny szerelés, redőnymotor szerelés, redőnytok szerelés, redőnyléc csere, szúnyogháló javítás, napháló javítás. Budapest és környékén ingyenes kiszállással vállaljuk munkáinkat.

Redőny Szerelés

Pentele Solar Kft.

50603 látogató

(2018. március - 2019. március)

Egyszeri befektetéssel megszabadulhatunk a villanyszámlától! Örök energiaforrás - csak ki kell használni! Napelemes rendszer felszerelésével úgy növeljük ingatlanunk értékét, hogy közben csökkentjük rendszeres kiadásainkat. A napelem teljesítményének növekedése és árának csökkenése miatt, bárki számára elérhetővé vált és belátható időn belül megtérül.

Pentele Solar Kft.

Nozo Gázkészülék

37121 látogató

(2018. március - 2019. március)

A gázkészülékeknél nagyon fontos, hogy hozzáértő kezek nyújanak hozzá. Mi ezt adjuk Önnek - hozzáértő kezek, elsőrangú munka, mindezt kedvező árakon.

Nozo Gázkészülék

Angyal Krisztán

25899 látogató

(2016. február - 2019. március)

Érdeklődik az árnyékolástechnika világa iránt? Milyen új megoldások jelentek meg a világban? Milyen fejlesztések zajlanak? Mi a jövő? Angyal Krisztián árnyékolástechnikai szakértő most megmutatja önnek. Bevezeti önt az árnyékolástechnika világába, hogy megismerje milyen termékek közül választhat és mit érdemes róluk tudni.

Angyal Krisztán

Nozo Klíma

19522 látogató

(2018. március - 2019. március)

Klímák szerelését, beszerelését, és karbantartását vállalja cégünk Budapesten. Kedvező áron kínáljuk szolgáltatásainkat, amelyekre garanciát is adunk.

Nozo Klíma

Váróterem Magazin

11267 látogató

(2016. augusztus - 2019. február)

A korábbi években végzett terjesztési munkánknak és céges kapcsolatainknak köszönhetően magazinunk, a Váróterem magazin közel 2100 orvosi rendelőbe jut el országosan. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a print média példányszámai folyamatosan csökkennek, és ennek a csökkenésnek az egyik oka a fizetőképes kereslet fokozatos visszaesése. Ezért a piaci elemzést követően úgy döntöttünk, hogy a magazint ingyenesen vezetjük piacra, és ezt a későbbiekben is fenn kívánjuk tartani.

Váróterem Magazin

Ma-Kiköltöztető

6236 látogató

(2016. július - 2019. március)

Bútorszállító és költöztető cég vagyunk Budapesten. Fő profilunk a lakásköltöztetés, a bútor- és áruszállítás, de foglalkozunk irodaköltöztetéssel és zongoraszállítással is! Megbízható, precíz nagy teherbírással rendelkező munkatársaink bármit elszállítanak az Ön otthonából! Számunkra fontos a gyors költözés az elégedett Ügyfél. Nincs időhúzás!

Ma-Kiköltöztető

Impulse Tánciskola

6057 látogató

(2017. október - 2019. március)

Tánciskolánk Dunaújváros területén képzi a táncolni vágyó gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Oktatási portfóliónkban megtalálható a zumba, a társastánc, a salsa, a bachata, a reggaeton és az esküvői tánctanítás. Legjobb diákjainkkal fellépéseket vállalunk és versenyekre járunk. Szívügyünk a latin tánc és társastánc kultúra átadása kicsiknek és nagyoknak Dunaújváros területén.

Impulse Tánciskola

MultiGo

5744 látogató

(2018. március - 2019. március)

Utazások, rendezvények - hogyan? A lehető legkevesebből hozzuk ki a lehető legnagyobbat. Legyen szó barlangtúráról, vagy gálavacsoráról mi mindig igazi minőséget hozunk, garantáljuk, hogy minden résztvevőnek elfogja nyerni a tetszését. Várjuk Önt, ha még nincs elképzelése, de valami igazán jót akar, és akkor is várjuk, ha már van egy elképzelése - mi tökéletesre formáljuk.

MultiGo

Okka Napellenző

4912 látogató

(2016. július - 2019. március)

Több, mint 15 éves munkatapasztalat során több ezer elégedett ügyfelet tudhatunk magunk mögött. Ne kísérletezzen, menjen biztosra és válasszon minket! Mi azért dolgozzunk, hogy ön és családja jól érezze magát otthonában az év minden napján!

Okka Napellenző

Európa Taxi

4759 látogató

(2017. június - 2019. március)

Megbízható szállító és költöztető cég vagyunk, tevékenységünket Magyarország, Németország, Belgium és Hollandia területén vállaljuk. Fő profilunk a személyszállítás, a bútor- és áruszállítás, de foglalkozunk csomagszállítással és irodaköltöztetéssel is! Precíz, nagy teherbírással rendelkező diszkrét munkatársaink megbízhatóan és időre érkeznek. Hívjon minket és tudjon meg többet!

Európa Taxi

JAM Showband

3881 látogató

(2017. október - 2019. február)

Falunapok, városi és céges rendezvények, klub bulik magas minőségben. Kibővített, széles zenei repertoárral az emlékezetes esküvőkért. Borvacsorák, baráti beszélgetések, bemutatók, élő háttérzene. Zenekarunk többrétegű, professzionális hang-, fény- és színpadtechnikai felszereléssel rendelkezik, mellyel bel- és kültéri, maximum 1000 fős rendezvények lebonyolítását is vállaljuk, képzett szakemberek segítségével. További részletekért kérem kattintson ide.

JAM Showband

Büki-Beton Kft.

2260 látogató

(2017. december - 2019. március)

Széleskörű gépparkunk lehetővé teszi, hogy a mélyépítés területén széles spektrumon kiszolgáljuk megrendelőinket. Legyen szó vízépítésről, csatornázásról, csapadékvíz elvezetésről, út- és kerékpárút építésről, közműépítésről. Szakképzett, több éves gyakorlattal rendelkező gépkezelőinkkel készséggel állunk megrendelőink rendelkezésére.

Büki-Beton Kft.

Sunelectric Kft.

1976 látogató

(2018. április - 2019. március)

Cégünk a napelemes rendszerek kivitelezését Sharp napelem modulokkal végzi, mivel nekünk fontos a minőség és a hatékonyság ötvözése. Egy napenergia rendszer hosszú távú beruházás. Ha Ön hosszú ideig elégedett szeretne lenni a döntésével, érdemes a minőséget választania. A Sharp 100 éves története és több, mint 55 éves tapasztalata a napenergia technológiában biztosítja befektetésének biztonságát.

Sunelectric Kft.

Irodai szalagfüggönyök

1820 látogató

(2016. július - 2019. március)

A szalagfüggöny elegáns árnyékolási megoldás igényes lakásokhoz, irodákhoz, kiállítótermekhez, egyszerűsége és letisztultsága miatt minden körülmény között alkalmas az árnyékolásra, ráadásul - lévén hogy vertikálisak a lamellái nem ül meg rajtuk a por, így könnyen tisztíthatóak maradnak, időtálló kialakításukat pedig garanciánk is szavatolja.

Irodai szalagfüggönyök

Szobafestő Mester

1654 látogató

(2018. május - 2019. március)

Mindent fehérre, legyen letisztult, vagy robbanjanak a színek, és legyen mámorító a fal? Bárhogy is választ, mi biztos, hogy megvalósítjuk álmai falát. Már régóta dolgozunk a szakmában, így pontosan tudjuk, hogy hogyan lehet gyorsan de mégis tökéletesen kifesteni a falakat. Számunkra nincs lehetetlen, vállaljuk az egyedi igényeket is, mi teljesen alkalmazkodóak vagyunk.

Szobafestő Mester

Nozo Takarítás

1615 látogató

(2017. május - 2019. március)

Lakásokat, irodákat, társasházakat takarítunk Budapesten és vonzáskörzetében. Olcsón dolgozunk, de hozzuk az elvárt minőséget minden takarítás alatt.

Nozo Takarítás

Novák Interior Design

1588 látogató

(2018. július - 2019. március)

Felújítana, de szeretne tanácsot kérni? Nagy tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén. Keressen minket bizalommal, hogy az építkezés teljes időtartama alatt nyugodtan dőlhessen hátra, majd átvehesse tulajdonát úgy, ahogy megálmodta.

Novák Interior Design

Prémium Redőny

1375 látogató

(2016. július - 2019. február)

Mitől prémium? Kiváló anyagminőség, több komponensű redőnyrendszer. Szúnyoghálóval, naphálóval, redőnymotorral és okosrendszerrel szerelt prémium alumínium redőnyrendszer. Telefonról, tabletről vezérelhető, teljesen automatizált, 5 év garanciával. Elegancia és kényelem. Nincs más csak az élvezet. Tudja mi a dolga.

Prémium Redőny