Miért fontosak a mobilbarát weboldalak?

A kényelmes otthonunkból az összes dolog csak egy kattintásra van, ami megvásárolható, legyen az esszenciális vagy luxuscikk. Ez a drasztikus változás megváltoztatta a viselkedésünket is, köszönhetően az online áruházak és az e-kereskedelem növekedésének.

  • Főoldal
  • Miért fontosak a mobilbarát weboldalak?

Ami nincs online, az már nincs is.

A mai online-orientált környezetünkben a ruhától a telefonig, az elektronikai cikkeken át az ételt is az interneten keresztül rendelhetünk meg. A kényelmes otthonunkból az összes dolog csak egy kattintásra van, ami megvásárolható, legyen az esszenciális vagy luxuscikk. Ez a drasztikus változás megváltoztatta a viselkedésünket is, köszönhetően az online áruházak és az e-kereskedelem gyors növekedésének és az állandó elérhetőségüknek.

Olyan cégeknek, akik online képviselik magukat rendkívül fontos, hogy az ügyfeleiknek önmagukról egy hibátlan arculatot mutassanak.

Az egyik ilyen eszköz a mobilbarát weboldal. Hadd foglaljuk össze nagyon röviden, hogy ez mit is takar. A reszponzív (magyarul weboldal inkább a mobilbarát weboldal kifejezés terjedt el) weboldal illeszkedik valamennyi divatos eszközre, tehát mobiltelefonon, tableten valamint nagy monitorokon egyaránt használhatóak. Egy ilyen weboldal nem csak bizalmat ébreszt a látogatóban, de megspórolja egy mobilalkalmazás fejlesztési költségeit is.

Felhasználóbarát interface

Gondosan kell megválogatnia, hogy mit mutat meg a cégéből a weboldalán, hiszen a látogató ez alapján fogja megismerni Önt, ez lesz az első benyomása a cállalkozásáról. Egy felhasználóbarát, interaktív és egyszerű felület meggyőzi az ügyfelet, hogy megtekintse azokat a szolgáltatásokat vagy termékeket, amelyeket kínál neki. Például, egy olyan cég, amely otthoni divat- és irodai dekorációkat értékesít a dekorációs háttérrel és különböző színválasztékokal jelenítheti meg termékét, hogy az ügyfelüknek ötleteket adjanak, hol és hogyan tudnák használni a terméküket. Ez mellett természetesen megadhatja a termék méreteit, részleteket adhat a termékről.

Az IKEA kitűnő példa egy okosan felépített weboldalra.

Vevőközpontú weboldal.

Amikor egy weboldalt ügyfélközpontúnak terveznek, akkor várható egy tényleges üzleti fellendülés. Hogyan? Hadd magyarázzuk el. A weboldalt úgy kell megtervezni, hogy megfeleljen a mobil vagy az asztali képernyőnek egyaránt, de ezt a megfelelést nem csak a felhasználók látják, hanem a keresők is. Ez az, amikor egy weboldal, olyan, mintha egy mobilalkalmazás futna, amikor telefonon nyitja meg.

Egy mobilbarát weboldal lehetővé teszi, hogy potenciális ügyfelei bármikor meglátogathassák webhelyét, és így előnyben részesítsék termékeiket a másikkal szemben. Így növelheti eladásait, ami nyereséghez vezet. Valójában a reszponzív weboldal közvetlen tényező az online piacon.

Miért nagyon fontos, hogy mobilbarát weboldalunk legyen?

Az reszonzivitás azt jelenti, hogy weboldala elemei megváltoztatják elrendezésüket és szerkezetüket ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjanak a képernyő méretéhez. Ez nagyon fontos a felhasználói élmény szempontjából. A webhelynek ugyanolyan jól kell lennie a táblagépen vagy okostelefonon, mint a számítógép monitorán.

Mégis a reszponzív weboldal önmagában nem garantálja a mobilbarátságot. Ahhoz, hogy a webhely teljesen mobilbarát legyen, számos más követelménynek is meg kell felelnie. A legfontosabb, hogy minden tartalmat elérhetőnek kell lennie a kézben tartható készülékeken is. Ez azt jelenti, hogy kerülni az olyan elavult szoftverek használatát, mint a Flash vagy a Muse, amelyek csak az asztali gépeken jelenik meg.

Telefonon, könnyen használhatóan.

Másodszor, a szövegeknek helyesen kell megjelenniük, hogy nagyítás nélkül olvashatók legyenek, a linkeknek pedig elég messze kell lenniük egymástól, hogy a felhasználók könnyen tudják megérinteni őket.

Végtére is, ma már a Google Chrome és más népszerű böngészők esetében ez a webhely hatékonyságáról szól. Minél könnyebb a webhelyét böngészni a látogatóknak, annál jobb besorolást kap a weboldal. Ha más megoldásokkal hasonlítja össze a mobibarát weboldalakat, akkor a legjobb szolgáltatásokat biztosítja minimális áron.

Mi a digitális marketing?

Mi digitális marketinggel foglalkozunk, ami a világ legfrissebb marketingje. Ezt a digitális marketinget arra lehet felhasználni, hogy népszerűsítse, vagy megismertesse termékeit, szolgáltatásait nagyobb tömegekkel.

Mi a digitális marketing?

Miért fontosak a mobilbarát weboldalak?

A kényelmes otthonunkból az összes dolog csak egy kattintásra van, ami megvásárolható, legyen az esszenciális vagy luxuscikk. Ez a drasztikus változás megváltoztatta a viselkedésünket is, köszönhetően az online áruházak és az e-kereskedelem növekedésének.

Miért fontosak a mobilbarát weboldalak?

Mi a SEO a digitális marketingben?

A SEO egy folyamat, mely során a weboldal a keresőmotorokban folyamatosan egyre jobb és jobb eredményt tud felmutatni. Minél magasabb egy oldal a rangsorban, annál könnyebben találják meg potenciális látogatók, annál könnyebb lesz az ügyfélszerzés.

Mi a SEO a digitális marketingben?

Mi minősül online identitásnak?

A hatékény identitás több, mint egy logo, betűtípusok és színek. Minden az üzenetekről, a megbízhatóságról és a kommunikációról szól. Ha egy online arculat jól van felépítve, akkor a cég hírneve önmagában megbízhatóságot fog sejtetni.

Mi minősül online identitásnak?

Online és offline marketing

Nem lehet meglepetés, hogy a marketing a tömeges médiával együtt változott. Ha a digitális a legjobb módja az online kommunikációnak, akkor miért nem lenne ez a legjobb módja a piacszerzésnek is?

Online és offline marketing

Miért olyan fontos az SSL?

2017 óra a weboldalainkat kizárólag úgy készítjük el, hogy SSL tanusítványt is készítettünk hozzá. Az SSL tanúsítvány lehetővé teszi azt, hogy biztonsági rés nélkül kérhesse el ügyfelei adatait - legyen szó ajánlatkérésről, visszahívásról.

Miért olyan fontos az SSL?

Példa cikk

Nicolas Appert párizsi szakács és cukrász az 1700-as évek végén kezdett kísérletezni az élelmiszerek tartósításával. Részleges sikereket ért el levesekkel, zöldségekkel, gyümölcslevekkel, lekvárokkal és szirupokkal.

Példa cikk

Mitől jó egy weboldal a kis- és középvállalkozásoknak

Ma már minden online történik. Valójában, ha az Ön cége, vagy szolgáltatása nem található meg online, akkor az emberiség nagyja számára nem is létezik. Ha a leendő ügyfele nem találja meg Önt az interneten, az baj. Elég egyszerűen hangzik, nem?

Mitől jó egy weboldal a kis- és középvállalkozásoknak

Miért fontos a weboldal a vállalkozása számára?

A weboldal maga nem más, mint kapcsolódó, weben megjelenített oldalak gyűjteménye, beleértve a multimédiás tartalmakat, amelyek általában egy közös domain névvel vannak ellátva. Hogyan tud mégis pénzt termelni egy egyszerű weboldal?

Miért fontos a weboldal a vállalkozása számára?

Antik bútor felújítás, restaurálás, Styl bútor javítás

Műbútorasztalos

Antik bútor felújítás, restaurálás, Styl bútor javítás

Antik bútorok, intarziás bútorok és styl bútorok felújításával, javításával, restaurálásával foglalkozom, 40 év szakmai gyakorlattal. Kizárólag korhű anyagokat és munkamódszert használok, amikor antik és styl bútor javításról van szó.