Mi a SEO a digitális marketingben?

A SEO egy folyamat, mely során a weboldal a keresőmotorokban folyamatosan egyre jobb és jobb eredményt tud felmutatni. Minél magasabb egy oldal a rangsorban, annál könnyebben találják meg potenciális látogatók, annál könnyebb lesz az ügyfélszerzés.

A jó weboldal információt közöl.

A SEO mozaikszó (Search Engine Optimization) keresőmotor optimalizálást jelent, viszont a név félrevezető. Nem keresőmotort kell optimalizálni, hanem a weboldal tartalmát kell úgy elkészíteni, hogy azt a keresők megértsék, a felhasználók pedig élvezhetőnek találják. A SEO egy folyamat, mely során a weboldal a keresőmotorokban folyamatosan egyre jobb és jobb eredményt tud felmutatni. Minél magasabb egy oldal a rangsorban, annál könnyebben találják meg potenciális látogatók, annál könnyebb lesz az ügyfélszerzés.

Hozzávetőlegesen, körülbelül az összes látogató 30% -a kattint az első találatra, 15% a másodikra, ​és 10% a harmadik linkre. Más szóval, minél jobb rangsort kap egy weboldal, annál több látogató fogja olvasni.

A grafikon a hirdetés nélkül megjelenített találatok listájára történő kattintásokat szemlélteti.  

A keresőmotorok szerint a kiváló minőségű tartalom a legfontosabb dolog, hogy egy weboldalt keresőbarátnak ítéljenek meg.

Tehát mi minősül jó tartalomnak?

A jó tartalom érdekes és vonzó módon írja le a cégét vagy vállalkozását, termékét. Ez egy informatív, hasznos szöveg, amely magában foglalja a kulcsszavakat, amelyeket a weboldalához társítani szeretne. Szép elrendezéssel is rendelkezik, címekkel és főcímekkel, hogy kellemessé tegye az olvasást, és képeket tartalmaz, hogy ne vesszenek el a felhasználók a rengeteg szöveg között.

A keresőmotoroknak képesnek kell lenniük navigálni a webhelyén, és meg kell ismerniük, hogy miről szól a weboldala. Ezért kifejezetten fontos, hogy a weboldala logikusan, tagoltan legyen felépítve, hogy a számítógépek és a felhasználók egyaránt megtaláljanak rajta minden információt, amire szükségük van.

Hivatkozások a weboldalakra

Ha mások is hivatkoznak weboldalaira - mint az xGen Networkben, azt jelzi a keresőmotoroknak, hogy az információ az oldalán fontos, vagy érdekes. Ez magasabb rangsorolást eredményez. A linkek további forgalmat is generálnak, mivel a látogatókat a keresőmotorokon kívül más módon is elérheti.

A keresőmotorok megkülönböztetik a természetes és a természetellenes kapcsolatokat. A természetes kapcsolatok idővel alakulnak ki, mivel más emberek, mint a webhelyén lévő tartalmakat. Természetellenes linkeket hoznak létre azzal a szándékkal, hogy manipulálják a keresőmotorokat, és kerülni kell őket.

Legyen mobilbarát a weboldala

A Google kereséseinek több, mint a fele mobileszközökről rajlik, így nagyon fontos, hogy webhelye jól nézzen ki egy okostelefonon és táblagépen egyaránt. A keresőmotorok rangsorolják a mobilbarát webhelyeket, amelyek magasabbak, mint a mobileszközökön nem optimalizált webhelyek, még akkor is, ha a kereső egy asztali számítógépet használ.

Gázkészülékek szerelése, javítása, karbantartása, cseréje akár azonnali kiszállással, Budapest összes kerületében.

Gázkészülék javítás Budapest

Gázkészülékek szerelése, javítása, karbantartása, cseréje akár azonnali kiszállással, Budapest összes kerületében.

Mi pontosan tudjuk, hogy milyen az, amikor egy váratlan pillanatban tönkre megy a gázkészülék és az ember nem tudja, hogy mit csináljon. Pedig egyszerű: minket kell kihívnia! Ha most felhív minket, akkor a lehető legkorábbi időpontban kiszállunk Önhöz és maradéktalanul elhárítjuk a problémát.