Mi a digitális marketing?

Mi digitális marketinggel foglalkozunk, ami a világ legfrissebb marketingje. Ezt a digitális marketinget arra lehet felhasználni, hogy népszerűsítse, vagy megismertesse termékeit, szolgáltatásait nagyobb tömegekkel.

Mik a digitális marketing tevékenységek?

Legyenek bármilyen újak is a digitális marketingek, már most rendkívül szerteágazó tevékenységeket értünk a fogalom alatt. Az ügyfélszerzés gyakorlata nagyon egyszerű. Jó terméket vagy szolgáltatást kell adni, olcsón, majd erről értesíteni kell az embereket. Az alább felsoroltak a legjobb gyakorlatok az ügyfelek megszerzéséhez - legyen bármely a csatorna, melyen keresztül ügyfeleket szeretne megszólítani. Mielőtt meghatároznánk az ügyfélszerzési folyamatok legjobb csatornáját, tudnunk kell, honnan kell kezdeni.

  • Tudja meg, mi a terméke vagy vállalkozása célcsoportja és ismerje meg annak viselkedését.
  • A legjobb felhasználói élményt nyújtsa az ügyfeleiknek a weboldalán és kommunikációjában.
  • Értékelje a leendő ügyfeleit, adjon nekik választ bármilyen kérés vagy érdeklődés esetén.

Hogyan tudja tehát a célcsoportját bevonzani? Mik azok a teendők, amikkel foglalkozni kell, ha online szeretné értékesíteni a cégét vagy termékét?

Tartalom marketing

A tartalom akkor jó, amikor ügyfeleket szerez. Ez a legjobb és legnépszerűbb módja annak, hogy egy cég nagy tömegeket érjen el. A vállalatok írják a blogokat (weboldalakat) és különbörő csatornákon osztják meg őket, hogy a legnagyobb popularitást érjék el vele. A Content Marketing segít az ügyfeleinek a termékének vagy szolgáltatásának megismerésében és megértésében. Ez egy olyan értéket teremt, amely minden ügyfél-megszerzési ciklus gerincét képezi.

A tartalommarketing egy releváns csatorna, amely a potenciális közönségét célozza meg, és egyidejűleg az értékteremtést is magában foglalja.

A tartalom maga bárhonnan jöhet - blogokról, útmutatókról, cikkekről, fórumokról, hírekről és frissítésekről, képekről, bannerekről, infografikáról, podcastokról, webinárokról, videókról vagy a mikroblogokról és közösségi oldalakról - csak a megfelelő célcsoport elé kell tenni.

Ez a legkifinomultabb digitális marketing, mert olyan információkat biztosít a leendő ügyfelek számára, amely ügyesen összekapcsolja azokat a dolgokat, amikre a vásárlók kiváncsiak, és közvetve magát a vállalkozást, amivel a cikkekben boncolt kérdésekre választ vagy megoldást kapnak. A weboldalaknak, mobilalkalmazásoknak és a tartalmi oldalaknak nagyszerűnek kell lenniük egy mobiltelefonon, lapon vagy más módon, hogy az leendő ügyfelek mindenhol el tudják olvasni azt.

Keresőmotor optimalizálás

Emberek milliói keresnek online tartalmakat, melyek során a szükséges termékekre vagy szolgáltatásokra releváns kulcsszavakat használnak, hogy megtalálják a legjobb választást a keresési lekérdezésükre. Biztosítania kell, hogy ezek a tartalmak optimalizáltak legyenek és a lehető legjobban működjenek együtt a keresőmotorokkal.

A SEO az első, és még mindig a legerőteljesebb része a digitális marketingnek, amely révén Ön organikus forgalmat kap a weboldalára és jobb eredményeket érhet el a Google, Yahoo, Bing és más keresőmotorokban.

Ha sok egyedi tartalmat hoz létre az ügyfélszerzés folyamatában, majd ezeket a tartalmakat megfelelően optimalizálja, akkor potenciális ügyfelek ezreit (vagy akár millióit) vonzhatja, akik releváns tartalmat keresnek. A keresőmotor optimalizálás egy olyan csatorna, amellyel önmagában lehet leadet és tényleges értékesítést elérni.

Google AdWords

Az AdWords a világ legnagyobb online hirdetési hálózata. Több millió online vállalkozás használja az AdWordsöt, hogy elérje az új ügyfeleket és növelje az értékesítéseit. A Google AdWordsben több féle hirdetést is fel lehet adni, amely forgalmat hoz bármilyen releváns kulcsszóra.

Az AdWords maga egy rendkívül hatékony hirdetési eszköz, a keresési hálózat a kattintásonként értékesíti a hirdetéseket. A keresés során ajánlatot kell tennie a vállalkozására releváns kulcsszavalra, a hirdetésé pedig megjelenik, ha valaki beírja ezeket a kulcsszavakat a keresőmotorba. Azonban, ahogy abbahagyja a fizetést, a hirdetése megszűnik, és nem lesznek megkeresései. Önmagában a Google AdWords tehát nem elegendő ahhoz, hogy egy önnfentartó online arculatot tudjon kiépíteni.

Közösségi média marketing

Gondoljon úgy a közösségi médiákra, mint a "szóbeszéd-marketing" modern eszköze. Az emberek a közösségi médiában márkákról beszélnek. Élmények megosztása és visszacsatolás. A szolgáltatása vagy üzlete közönsége folyamatosan jelen van a közösségi médiában, így könnyen célozhatja meg érdeklődésüket. A közösségi média csatornáknak - mint a Facebook vagy a Twitter - jelenleg több millió aktív felhasználó van, így a közösségi média ma a legrelevánsabb ügyfélszerzési csatorna.

Ez a leggyorsabb módja annak, hogy expozíciót kapjunk, és közvetlenül kapcsolódjunk ügyfeleinkhez. A felhasználók közvetlenül tudnak kapcsolatot teremteni Önnel azon az eszközön, amit naponta használnak. Nem kell e-mailt írniuk, vagy telefonon megkeresni, elég ha csak "ráírnak" a vállalkozására. Ezekkel a felhasználókkal folyamatos kapcsolatot tud fenntartani, és visszajelzéseket kaphat - akár publikusan is - a vállalkozásáról.

Mi a digitális marketing?

Mi digitális marketinggel foglalkozunk, ami a világ legfrissebb marketingje. Ezt a digitális marketinget arra lehet felhasználni, hogy népszerűsítse, vagy megismertesse termékeit, szolgáltatásait nagyobb tömegekkel.

Mi a digitális marketing?

Miért fontosak a mobilbarát weboldalak?

A kényelmes otthonunkból az összes dolog csak egy kattintásra van, ami megvásárolható, legyen az esszenciális vagy luxuscikk. Ez a drasztikus változás megváltoztatta a viselkedésünket is, köszönhetően az online áruházak és az e-kereskedelem növekedésének.

Miért fontosak a mobilbarát weboldalak?

Mi a SEO a digitális marketingben?

A SEO egy folyamat, mely során a weboldal a keresőmotorokban folyamatosan egyre jobb és jobb eredményt tud felmutatni. Minél magasabb egy oldal a rangsorban, annál könnyebben találják meg potenciális látogatók, annál könnyebb lesz az ügyfélszerzés.

Mi a SEO a digitális marketingben?

Mi minősül online identitásnak?

A hatékény identitás több, mint egy logo, betűtípusok és színek. Minden az üzenetekről, a megbízhatóságról és a kommunikációról szól. Ha egy online arculat jól van felépítve, akkor a cég hírneve önmagában megbízhatóságot fog sejtetni.

Mi minősül online identitásnak?

Online és offline marketing

Nem lehet meglepetés, hogy a marketing a tömeges médiával együtt változott. Ha a digitális a legjobb módja az online kommunikációnak, akkor miért nem lenne ez a legjobb módja a piacszerzésnek is?

Online és offline marketing

Miért olyan fontos az SSL?

2017 óra a weboldalainkat kizárólag úgy készítjük el, hogy SSL tanusítványt is készítettünk hozzá. Az SSL tanúsítvány lehetővé teszi azt, hogy biztonsági rés nélkül kérhesse el ügyfelei adatait - legyen szó ajánlatkérésről, visszahívásról.

Miért olyan fontos az SSL?

Példa cikk

Nicolas Appert párizsi szakács és cukrász az 1700-as évek végén kezdett kísérletezni az élelmiszerek tartósításával. Részleges sikereket ért el levesekkel, zöldségekkel, gyümölcslevekkel, lekvárokkal és szirupokkal.

Példa cikk

Mitől jó egy weboldal a kis- és középvállalkozásoknak

Ma már minden online történik. Valójában, ha az Ön cége, vagy szolgáltatása nem található meg online, akkor az emberiség nagyja számára nem is létezik. Ha a leendő ügyfele nem találja meg Önt az interneten, az baj. Elég egyszerűen hangzik, nem?

Mitől jó egy weboldal a kis- és középvállalkozásoknak

Miért fontos a weboldal a vállalkozása számára?

A weboldal maga nem más, mint kapcsolódó, weben megjelenített oldalak gyűjteménye, beleértve a multimédiás tartalmakat, amelyek általában egy közös domain névvel vannak ellátva. Hogyan tud mégis pénzt termelni egy egyszerű weboldal?

Miért fontos a weboldal a vállalkozása számára?

Styl bútor felújítás, restaurálás

Antik Bútor Javítás

Styl bútor felújítás, restaurálás

Második generációs műbútorasztalosként tökéletes, korhűen újítok fel minden antik bútort. Több évtizedes munkám során volt szerencsém az osztrák nagykövetségnek a rezidenciáján dolgozni, amelyet meg is tekinthet a weboldalon.