+36 (1) 445 1651 sales@xgen.hu

A megrendelőről

A MULTIGO cégcsoport a nemzetközi utazási piacon foglalkozik be- és kiutaztatással, rendezvényszervezéssel és oktatással. Az árualapjuk nagysága miatt a céljuk az volt, hogy kisebb célcsoportokat célozzanak meg a specifikus ajánlataikkal, és ezzel - szemben a korábbi oldalaikkal - egymástól független utazási választékot tudjanak adni ügyfeleiknek, megkönnyítve az eligazodást és a keresést.

Tekinse meg az ügyfelünk weboldalát!

Fő célkitűzések

A MULTIGO weblapjai rengeteg ajánlatot tartalmaztak, és mivel túl sok volt, túl sok helyre, valamint nem megfelelően voltak kommunikálva, vegyes üzeneteket kommunikáltak. A feladatunk az volt, hogy csoportokra bontva az ajánlatokat, kiemelve a specifikus tartalmakat nagyobb bizalmat ébresszünk a potenciális felhasználókban.

Követelmények

  • Több különálló weboldal elkészítése
  • Letisztult, egyszerűsített design
  • Brandek készítése és beállítása
  • Erős, megbízható első benyomások

A megrendelő véleménye

Cégünk 2002-es alapítása óta több informatikussal is dolgoztunk együtt, de egyikük sem közelítette meg azt a színvonalat mind tudásban, mind kreativitásban, amit ők képviselnek. Azonnal megtaláltuk velük a közös hangot. Bármilyen kérdéssel vagy kéréssel fordulunk hozzájuk, tudják rá a megoldást és a választ. Kedvesek és közvetlenek, mely a mindennapi közös munkához elengedhetetlen. Az esetek többségében nem is kell kérnünk, ők új ötletekkel és fejlesztésekkel állnak elő, úgy hogy ezzel cégünk keresettségét és ismertségét hatékonyan, érezhetően növelik. A kommunikáció mindig gördülékeny, a magyarázat és a tervek felvázolása pedig abszolút érthető számunkra is, akiknek nem fő profiljuk a számítástechnika. Ügyfeleink nagy örömére egyre több új profi honlappal bővülünk srácok jóvoltából, melyek kreatívak, innovatívak és a design is abszolút a legutolsó divatnak megfelelő.

Mikó Adrienn

tulajdonos-ügyvezető, MultiGo Csoport

Novák Interior Design

A Novák Interior Design csapata keresett meg minket, hogy felújítással és generálkivitelezéssel foglalkozó weboldalukat készítsük el.

Project megtekintése

MultiGo Mini

A MultiGo Utazási Iroda azzal bízott meg minket, hogy kisebb weboldalakon, érdeklődési körre bontva szeretné bemutatni az ajánlatait.

Project megtekintése

Gázszerelés Gyorsszervíz

Ha víz-, gáz-, fűtésszereléssel kapcsolatos problémája van, vagy szeretné felújítani a fürdőszobáját nem is jöhetett volna jobb helyre.

Project megtekintése

PaMa Falburkoló

A PaMa falburkolat minden darabja egyedileg, kézzel készül. Olyan weboldalt kértek, ami bemutatja a termékük sokszínűségét.

Project megtekintése