+36 (1) 445 1651 sales@xgen.hu

A megrendelőről

A MULTIGO cégcsoport a nemzetközi utazási piacon foglalkozik be- és kiutaztatással, rendezvényszervezéssel és oktatással. Az árualapjuk nagysága miatt a céljuk az volt, hogy kisebb célcsoportokat célozzanak meg a specifikus ajánlataikkal, és ezzel - szemben a korábbi oldalaikkal - egymástól független utazási választékot tudjanak adni ügyfeleiknek, megkönnyítve az eligazodást és a keresést.

Tekinse meg az ügyfelünk weboldalát!

Fő célkitűzések

A MULTIGO weblapjai rengeteg ajánlatot tartalmaztak, és mivel túl sok volt, túl sok helyre, valamint nem megfelelően voltak kommunikálva, vegyes üzeneteket kommunikáltak. A feladatunk az volt, hogy csoportokra bontva az ajánlatokat, kiemelve a specifikus tartalmakat nagyobb bizalmat ébresszünk a potenciális felhasználókban.

Követelmények

  • Több különálló weboldal elkészítése
  • Letisztult, egyszerűsített design
  • Brandek készítése és beállítása
  • Erős, megbízható első benyomások

A megrendelő véleménye

Cégünk 2002-es alapítása óta több informatikussal is dolgoztunk együtt, de egyikük sem közelítette meg azt a színvonalat mind tudásban, mind kreativitásban, amit ők képviselnek. Azonnal megtaláltuk velük a közös hangot. Bármilyen kérdéssel vagy kéréssel fordulunk hozzájuk, tudják rá a megoldást és a választ. Kedvesek és közvetlenek, mely a mindennapi közös munkához elengedhetetlen. Az esetek többségében nem is kell kérnünk, ők új ötletekkel és fejlesztésekkel állnak elő, úgy hogy ezzel cégünk keresettségét és ismertségét hatékonyan, érezhetően növelik. A kommunikáció mindig gördülékeny, a magyarázat és a tervek felvázolása pedig abszolút érthető számunkra is, akiknek nem fő profiljuk a számítástechnika. Ügyfeleink nagy örömére egyre több új profi honlappal bővülünk srácok jóvoltából, melyek kreatívak, innovatívak és a design is abszolút a legutolsó divatnak megfelelő.

Mikó Adrienn

tulajdonos-ügyvezető, MultiGo Csoport

Gázszerelés Gyorsszervíz

Ha víz-, gáz-, fűtésszereléssel kapcsolatos problémája van, vagy szeretné felújítani a fürdőszobáját nem is jöhetett volna jobb helyre.

Project megtekintése

OKKA Árnyékolástechnika

Az OKKA Csoport Budapesten és környékén foglalkozik árnyékolástechnikai termékek javításával, szerelésével.

Project megtekintése

Fűtésszerelő Mester

Egy régi, már nem használt fűtésszerelő weboldalunkra talált rá egy új ügyfelünk - kérte, hogy újítsuk fel, azóta megrendelőket hoz.

Project megtekintése

Váróterem Magazin

A Váróterem Magazin, mely az ország 2100 orvosi rendelőjében elérhető, szeretett volna egy letisztult bemutatóoldalt.

Project megtekintése

Gázszerelés Vízszerelés Budapest

Darálós WC javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Szolgáltatásunk a Magyarországon lévő összes, kereskedelemben kapható wc típusra vonatkozik! Cégünk régóta foglalkozik e rendszer kiépítésével, a wc-k szakszerű, maradéktalan bekötésével, cseréjével, javításával, tisztításával és dugulás elhárításával. Vállalkozásunk sikerének titka a gyorsaság, a precizitás és a megfelelő szakértelem.

xGen Network Fűtésszerelő Mester